[ TERMÉKEINK ]

Dekorok, székhuzat, ülőpárna, hengerpárna

Kültéri textilek huzatok: különböző ülőgarnitúrák fotelek, székek, ülőpárnák, asztalok, nyugágyak díszítésére.

Nyilvánvalóan szükséges a szállodai és éttermi kültéri textileket a bútorok stílusához, igazítani, úgy, hogy azt a különböző textil kikészítést bele értve a vízlepergető, szennytaszító, kikészítést, tartósságot és a minőséget nyújtsák, amire kültéri textileknél szükség van. 

Ezért is visszatérő a fonott szövetek, az anyagában mintás, a jaquard, a föld különböző növényi rost mintázatok.

A piacon széles választékban találunk természetes anyagokat és szintetikus anyagokat is, amelyek organikus megjelenésűek és ellenállnak a napnak, mint az UV álló alapanyagok.

Ezen kívül az idei trend visszahozza különböző alapanyagokban a geometriai motívumok beszövését, ami növeli az eleganciát, ami most külföldön is terjedő trend 

Ami a fotelek, nyugágyak huzatjait illeti, a trend az, hogy a teraszt semleges tónusokkal díszítik, amelyek békét és nyugalmat közvetítenek, bár bizonyos részletekkel textúrákkal, például rostpárnákkal, vászonpárnákkal vagy hengerpárnákkal a föld színeit követik.

És ha egy csipetnyi színt szeretne adni teraszának, semmi sem olyan, mint egy türkizkék, vagy a legmerészebbek szerint egy sárga vagy egy menta zöld hozzáadásával életre kelteni azt a teret, amelyet érkezésével annyira élvezni fog.

Amit mi nyújtani tudunk, és vállaljuk, hogy eleganciával öltöztetjük fel szállodák és éttermek teraszait.