[ WELL-TEX ]

CÉGES BEMUTATKOZÓ

A WELL-TEX KFT. szállodai és éttermi, textil gyártás és forgalmazásával foglalkozik 2007 óta. 15 éve vagyunk a piacon, budapesti irodával, bemutató teremmel, raktárral, varrodával, szállító eszközökkel rendelkezünk, teljes logisztikát bonyolítunk a felméréstől, gyártástól, a helyszínre szállításig, bel és külföldön egyaránt.

varrogep-icon
Termékeinket a szállodák, éttermek, megelégedéssel használják:

- szállodai minőségű boxspring ágykeret
- szállodai minőségű matrac, ágybetét
- paplan, párna, matracvédő
- ágyneműhuzat, lepedő
- frottír törölközők, fürdőlepedő, kádelő, köntösök,
- piké waffel, szauna lepedő, iszap
- köntös, poncho
- wellness klórálló fürdőlepedők
- masszázs ágyra színes masszázs és iszap lepedők
-papucsok frottír velúr, nem szőtt textil
- munkaruhák / pólók, tunikák, kötények akár egyedi hímzéssel
- szobákba egyéb termékek / pohár, tálca, kuka stb.

Továbbá függönyök, sötétítők, ágytakarók, ágysálak, díszpárnák, éttermi textíliák, (asztalterítő, szalvéta, spandex terítők székhuzatok) kerti bútorokra matrac, díszpárnák, vízhatlan huzatokkal.

Az alapanyag gyártó cégek, nyugat-európai cégek, melyek több mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek, piacvezető gyártónak számítanak.

A WELL TEX Kft. által felhasznált alapanyagok – egy-két kivételtől eltekintve –ÖKO Tex Standard 100 minősítéssel rendelkeznek, így a felhasználásukkal készített termékek bármilyen szállodai és egészségügyi projektek hazai és uniós közbeszerzési pályázaton sikerrel veszünk részt.

A cégünk által forgalmazott termékek a legmodernebb technológiák alkalmazásával és környezetkímélő eljárással készülnek. 

Gyártó partnereink az alapanyagok gyártásában folyamatos fejlesztésekkel igyekeznek kielégíteni a legmagasabb igényeket is.

Várjuk érdeklődését elérhetőségeinken és előzetes időpont egyeztetést követően szívesen állunk rendelkezésre bemutató termünkben.

[ CÉGÜNK TÖRTÉNETE ]

Sikerült egy kis érdeklődést felkeltenünk Önben? Mi már annak is örülünk!

Engedje meg, hogy nagyon röviden figyelmébe ajánljuk tevékenységünket, és arra kérjem, hogy textíliák beszerzése során tegye lehetővé számunkra, hogy ajánlatot adjunk, mintákat mutassunk be. Mire? Bármely hotelben, panzióban, vendéglátó egységben használatos textíliát az Ön által kért kivitelben és minőségben rövid határidővel tudjuk biztosítani. Legyen szó, ágyneműtől az ágyneműhuzatig, frottír törölközőtől a frottír köntösig, az asztalterítőtől a napronig, valamint a szalvétáig. Nem ígérjük, hogy mindig a mi ajánlatunk lesz a legolcsóbb, biztosíthatjuk a termékek minőségéről, ugyanakkor, a legkörültekintőbben kezeljük kérését, rendelését.

Sokan vannak a piacon? Mindenkit ismer? Kik vagyunk mi? Egy lelkes csapat, aki textil és kereskedelmi tapasztalattal és egészséges marketing-szemlélettel rendelkezik. Bele mertünk vágni önállóan abba, amit korábban sikeresen végeztünk egy hasonló tevékenységű cégnél. Sikerült egy kis érdeklődést felkeltenünk Önben? Mi már annak is örülünk! Örvendeztessen meg azzal, hogy lehetőséget ad egy személyes találkozóra! Nem fog csalódni! Tevékenységünket az Európai Közösség országaiban is végezzük!

[ Dolgozzunk együtt ]

Ambiciózus csapat sikeres koncepcióval és ötletekkel

Termékeinket a szállodák, éttermek, megelégedéssel használják. Mi ezért mindent meg is teszünk! 

[ +]
ÜGYFÉLLEL DOLGOZUNK
[ +]
ÉVES TAPASZTALAT
[ +]
ÁTVETT DÍJAINK
[ +]
FORGALMAZOTT MÁRKA