[ TERMÉKEINK ]

Hotel ágynemű, paplan, párna, ágynemű huzatok, lepedők

Ágyneműk

Kínálatunkban meghatározóak a műszáltöltettel készült (műszálgolyó, kártolt szilikonszál, szilikongolyó) ágyneműk, hisz ezek nem váltanak ki allergiás reakciókat kényelmes és komfortos alvást biztosítanak. A borítóanyag lehet igény szerint angin vagy kevertszálas vászon, esetleg mikro szálas textília. A jellemző méreteken (135x200cm, 50x70cm, 70x90cm,38x48cm) túl egyedi elképzeléseket is meg tudunk valósítani.

Kivitel, tulajdonságok:

Paplan
Összetétel: 100% szilikon szál töltetű, antiallergén, csomósodásmentes, borítója 50% pes -50% pamut, vagy 100% pamut, 40 0C-on mosható.

Párna
Összetétel: 100% szilikon szál töltetű, antiallergén, csomósodásmentes, borítása 50%PES-50%pamut, vagy 100% pamut 40 0C-on mosható.

Ágyneműhuzat

Szállodák, panziók elsősorban a könnyebb kezelhetőség miatt fehér színű ágyneműhuzatokat keresnek, így kínálatunkban is ez áll az első helyen, de megoldható nagyobb rendelési tétel esetében színes, elsősorban pasztellszínű huzatok festése, gyártása. A legjellemzőbb keskeny és széles csíkos, valamint mintázat nélküli damasztokat szállítjuk különböző grammsúlyban és anyagösszetételben. A gyakori mosással és vasalással együtt járó elhasználódás a kevertszálas alapanyagból készült ágyneműhuzatok esetében mérsékeltebb, hosszabb élettartamúak a 40%PES-60% pamut vagy fele-fele arányban pamutot és poliésztert tartalmazó, de bőrbarát, puha tapintású textíliák.

A lepedők készülhetnek kevertszálas vagy 100% pamut alapanyagokból szimpla vagy duplaágy méretben.

Paplanhuzat és párnahuzat~ damaszt, szatén, vászon, antiallergén, egészségügyi, kórházi

  • vászon minőség, kevertszálas alapanyag, fehér színű, sima, széles vagy keskenyebb csíkos, különböző grammsúlyban
  • vászon minőség, 100% pamut alapanyag, fehér színű, sima, széles vagy  keskenyebb csíkos, különböző grammsúlyban
  • damaszt-szatén minőség, kevertszálas alapanyag, fehér színű,  széles vagy keskenyebb csíkos, különböző grammsúlyban
  • damaszt-szatén minőség, 100% pamut alapanyag, fehér színű,  sima, széles vagy keskenyebb csíkos, különböző grammsúlyban.

Az ágyneműhuzatokat egy lógó vagy monogram teheti egyedivé, amely készülhet szőtt címkére, hímezve vagy szitanyomással. Bármelyiket is választja, mi megoldjuk.

Matracvédők

A matracok védelme érdekében javasoljuk vevőinknek a matracvédők beszerzését is. Ezek a gumival a matrachoz rögzített vékony frottír-poliuretán anyagból készült textíliák megvédik a matracot a szennyező nedvességektől, de a pihentető alváshoz elengedhetetlen komfortérzetet nem csökkenti, hisz légáteresztő és nem mozdul el a lepedő és a matrac között. Szimpla (90x200cm) és franciaágy (160x200cm) méretben is készül.