A WELL-TEX KFT. által gyártott és forgalmazott termékek

A WELL TEX KFT. által gyártott és forgalmazott egyes termékek az alapanyag gyártó cégek az újrahasznosítás folyamatot beépítették irányelvükbe. Új életet adva a már használt anyagoknak, amelyeket újra szőtt szálakká alakítanak át.
Ez nagymértékben csökkenti az energia- és vízfogyasztást, és megoldást nyújt a hulladékgazdálkodás nagy problémájára. A gyár fejlesztett a szálfestési folyamat rekonverzióján is, alternatívaként bevezetve a szublimációs nyomtatást, amely jelentősen csökkenti a vízfelhasználást.

Egy másik fontos lépés a „SEA” poliészter, egy kiváló minőségű poliészter fonal, amely újrahasznosított anyagokból készül, beleértve a fogyasztás utáni műanyag palackokat és a tengerből származó műanyagot. Ennek az anyagnak a gyártásával hozzájárulnak a természeti erőforrások megőrzéséhez és az óceánok tisztábbá tételéhez.

Gyártási folyamat
A „Sea” vertikális gyártási folyamatot alkalmaz ellenőrzött nyomon követhetőség mellett.
Először az összegyűjtött műanyagok egy részét kiválasztják és újrahasznosítják, majd granulátummá, majd fonallá alakítják.
A gyár ekkor lép be a termék tervezési és szövési folyamatba, új kollekciók létrehozására fogadva a hulladék átalakítása révén.
Az eredmény, újrahasznosított anyagok, (függöny, kárpit, dekor) amelyek megfelelnek minden minőségi előírásnak.

Ezt a folyamatot mi is támogatjuk, elő segítve az ilyen alapanyagok felhasználását, termékeink gyártásában.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük